Nieuws

Nachtwacht

Togido

Nog eventjes en dan is het zover!
Op 16,22 en 23 november speelt toneelgroep Togido uit Veenhuizen dan weer haar jaarlijkse uitvoeringen. De aanvang is om 20.00 uur in dorpshuis t Zwaantje Kerkweg 30b in Veenhuizen (gemeente Heerhugowaard)
De entree bedraagt 7,50 euro.
Dan volgt nu een korte inhoud:

We zien een toneelvereniging, die in het dorpshuis repeteert voor hun jaarlijkse uitvoering. In het 1e bedrijf zien we een jaarlijks terugkerend probleem. Wat zullen we spelen? Want... te weinig mannen... te jeugdige spelers... niet leuk genoeg... want ons publiek komt om te lachen! Hun regisseur heeft de oplossing; hij heeft een toneelstuk geschreven over het ontbrekende stuk van de Nachtwacht. Er zijn tijdens de repetities allerlei verwikkelingen en al snel blijkt niet alleen bij de Nachtwacht een stukje te missen.
In het 2e bedrijf, de avond van de generale repetitie, wordt duidelijk dat er plannetjes gesmeed worden die voor een andere wending zullen zorgen. In het laatste bedrijf dat zich op de avond van de uitvoering afspeelt, ziet het publiek de ontknoping van het toneelstuk. Dit gaat niet volgens plan, waardoor enkele acteurs even uit hun 'rol' vallen. Uiteindelijk komt alles goed!  

Laptop

Nieuwe Website

Achter de schermen is er hard gewerkt aan een vernieuwde website, het resultaat kijk u naar.

Feedback is altijd welkom.

© Copyright 2018 Toneelgroeptogido - All Rights Reserved

Designed with Mobirise ‌

Free HTML Website Generator